Recomandăm hiDigitals ca fiind un colaborator de cursă lungă. Suntem parteneri de business din 2015, de la înființarea firmei Axkid Romania, moment în care hiDigitals a devenit departamentul nostru externalizat de marketing. Pot afirma că tot timpul am simțit că sunt pe mâini bune și că relația este win-win. Consultanța primită în marketing și în dezvoltarea afacerii a contribuit semnificativ la creșterea brandului Axkid la nivel național.

Maria CHIOACĂ

Owner Axkid România

Implicarea echipei hiDigitals este una pertinenta și discretă în același timp. Soluțiile sunt prezentate atât de natural încât mereu simt că suntem cu toții în aceeași poveste și că tuturor ne pasă despre ce se întâmplă la Willing. Din momentul în care a început colaborarea noastră am gândit că suntem mai mulți și că suntem cu toții responsabili pentru bunul mers al cabinetului de psihoterapie.

Ana Baianu

Psihoterapeut/Owner Willing

Consider că serviciile oferite de firma hiDigitals au constituit o piatră de temelie în formarea profesională și chiar personală a Restaurantului Vila Oana! Recomand cu încredere!

Oana Rusu

Manager General Restaurant Vila Oana

Colaborarea cu hiDigitals este de mare ajutor pentru Mobiera. In 2 ani de cand am externalizat parte din serviciile de marketing echipei hiDigitals am observat o crestere semnificativa a vanzarilor pe care le avem si cred ca acest lucru se datoreaza si lor. Avem o vizibilitate mult mai buna in retelele sociale, trafic mai mare pe website, conversii mai bune, si apreciez ca toate aceste obiective au fost atinse si prin ideile bune pe care echipa hiDigitals le-a propus de-a lungul timpului. Sunt proactivi, ne tin la curent cu ultimele trenduri in marketing, sunt deschisi la sugestii si nu se dau in spate de la provocari. Chiar nu am auzit “nu se poate” de la ei. De fiecare data cauta solutii sau vin cu alternative.

Alina Băsu

Manager Marketing Mobiera

Recomand cu încredere serviciile de marketing ale celor de la hiDigitals. De-a lungul timpului mi-au oferit pachetul complet de soluții concrete, viabile, care au crescut brandul Gederex. hiDigitals este partenerul ideal, care pe lângă rezultatele livrate, îți dă mereu o energie bună, indiferent de situație. Dacă afacerea ta este la început de drum, sau are nevoie de un refresh, hiDigitals este cu siguranță cel mai potrivit pentru a te ajuta să te dezvolți.

Bogdan VÎRLAN

Owner Gederex